Harrastusmahdollisuudet >>

harrastusmahdollisuudet

linkit

Huikon kartano tarjoaa erinomaiset puitteet tasokkaaseen liiketoimintaan, vapaa-aikaan ja edustukseen.

Kesällä...

paikka tarjoaa upeat kalavedet omasta rannasta. Vesi-alue koostuu useista järvistä, joten erilaisille vesiurheilulajeille on rajattomat mahdollisuudet. Myös koskikalastukseen löytyy mahdollisuuksia aivan lähietäisyydellä. Eräs Suomen uusimmista ja tasokkaimmista golf-kentistä sijaitsee vain hieman yli 20 kilometrin (15 min.) päässä kartanosta.

Talvella...

voit aloittaa moottorikelkkaretkesi omasta pihasta, josta on vaivaton yhteys lukuisille hoidetuille kelkkaurille. Laskettelun ystävät löytävät lähimmän hiihtokeskuksen vain runsaan 20 kilometrin päästä. Lähialueella, noin 40 km etäisyydellä sijaitsee kolme muuta tasokasta alppihiihtokeskusta kaikkine palveluineen. Lähin hoidettu murtomaalatu sijaitsee vain 3 km etäisyydellä kartanosta.

Päivän puuhien jälkeen on mukava rentoutua saunassa, joita kartanossa on kolme (kaksi rakennuksissa ja yksi rantasauna) sekä porealtaassa, joka kuplii pienemmän talon saunaosastolla.

Lisäksi

  • Ulkokarting-rata, josta voi vuokrata autoja n. 15 kilometrin päässä Lievestuoreella
  • Parin kilometrin päässä on hevostila, jossa voi käydä ratsastamassa
  • Mönkijä- ja crossipyörä-maastoja on lähietäisyydellä vaikka millä mitalla!
  • Kesäaikaan Lievestuoreella (n. 15km) sijaitsee uusi lasten huvipuisto Nokkakivi.
  • Ehkä mainitsemisen arvoista on myös Neste Rallin aikaan useana vuonna parhaaksi rallipätkäksi MM-sarjassa valittu Ruuhimäki, johon matkaa pihasta n. 4 kilometriä.

Voit tilata erilaisia ohjelmapalveluja ja vuodenajasta riippuen karting, kalastus, moottorikelkkailu, mönkijäsafarit, ammunta jne. ovat mahdollisia. Myös soutuvene ja kanootti ovat käytettävissäsi. Erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen saat kaiken tarvittavan avun palveluina.